top of page

MEDARBEIDERE

VEGARD BØ BAHUS
ADVOKAT / KRISTIANSAND

M| (+47) 97 97 62 42

E| vegard@advokat-bahus.no

Advokat Vegard Bø Bahus ble utdannet cand. jur. våren 1999. Siste del av studiet arbeidet han også som vitenskapelig assistent ved Institutt for rettssosiologi (Institutt for kriminologi og rettssosiologi) Han tok deretter mastergrad (LL.M.) i europarett ved Universitetet i Heidelberg. Vegard Bahus er fagansvarlig for utlendingsrett i Store norske leksikon og har vært bostyrer for Kristiansand tingrett i flere år. Han er også tilknyttet Universitetet i Oslo i forbindelse med undervisning i yrkesetikk og sensur av eksamensbesvarelser og avhandlinger i helserett, utlendingsrett, flyktninge- og asylrett.
 
Advokat Vegard Bahus har alminnelig praksis med hovedvekt på prosedyreoppdrag, personskadeerstatning, arbeidsrett, konkurs, arv- og familierett samt jordskifte og fast eiendoms rettsforhold.

Advokat Vegard Bahus har tidligere studert i Spania, USA og Tyskland. Han har skrevet flere artikler innen ulike rettsområder og har skrevet bok om asylsøkeres rettssikkerhet. Han er medforfatter i en lærebok i utlendingsrett som utgis i løpet av våren 2016. Den har tittelen "Identitetsarbeid i utlendingsforvaltningen".

bottom of page